Informatie

Nieuwe leerling bij ons op school

Wat fijn dat u hier op klikt!

Dit betekent dat u interesse heeft om uw zoon of dochter bij ons op school te plaatsen.U kunt komen kennismaken met onze school door een afspraak te maken met de directeur. Hij kan u in een gesprek meer  over de school en daarna samen even kijken in alle groepen. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt het één en ander over de Rehoboth verteld en is er ruimte om vragen te stellen.

Aanmelding groep 1

Wanneer u bij ons heeft aangegeven dat uw zoon of dochter bij ons op school komt, krijgt u 4 tot 6 weken voor zijn/haar 4e verjaardag een telefoontje van de groepsleerkracht . Er zal dan een afspraak worden gemaakt voor een huisbezoek. Uw kind kan tijdens dit huisbezoek in een vertrouwde omgeving kennis maken met de groepsleerkracht. Daarnaast zal de groepsleerkracht tijdens dit huisbezoek meer vertellen over de school, de groep en de gang van zaken.

Onder het kopje downloads vindt u het inschrijvingsformulier.

Proefdraaien

Om uw kind voor te bereiden op de overgang naar de basisschool, kan ervoor gekozen worden om een paar keer mee te draaien in de groep. Wettelijk is bepaald dat een kind voordat hij/zij vier jaar wordt, tien dagdelen mag komen kijken en meespelen in zijn/haar toekomstige groep. Samen met de groepsleerkracht kunt u hierover afspraken maken.

Aanmelding voor groep 2 t/m 8

Ook in hogere groepen komen er nog wel eens kinderen bij. Bijvoorbeeld door verhuizing naar Frieschepalen en omgeving. Ook dan bent u van harte welkom voor een gesprek en een rondleiding door onze school.
Neem in dit geval even telefonisch contact op met de directeur.